Naam therapeut: Sandra Stigter

Specialisme: biofotonen therapie, shiatsu therapie, stemwerk, ascension: www.starlight-therapie.nl

   

Adres:

Graafdijk 86a 3411 JZ
3411 JZ Lopik
0348552295
sandrastigter@planet.nl
http://www.starlight-therapie.nl
   

Profiel:

Mijn Profiel

Sinds 15 jaar ben ik werkzaam als logopediste en stemwerktherapeut. Door dit werk ben ik in aanraking gekomen met mensen met chronische klachten, vaak met een emotionele oorsprong. Het lichaamswerk/stemwerk roept emoties op in de mens, die vaak in het onderbewuste invloed hebben het op functioneren van mens en lichaam. Bewust worden van deze emoties zet veel in beweging, waardoor het lichaam zelf (de weg van de minste weerstand) de weg van heling kiest.

Naast emotionele oorzaken, blijken er ook andere verstoringen een rol te kunnen spelen. In de wereld van nu worden we geconfronteerd met diverse 'vervuilingen', zoals zware metalen, inentingsstoffen, chemische verwerking van voedsel, electrostress, etc..De aanvulling van het instrument de starlight, heeft voor mij nieuwe wegen geopend. Het 'opschonen van het lichaam' geeft de mens een betere start om te gaan werken aan verdere emotionele groei.

Hiernaast ben ik shiatsutherapeut. Shiatsu massage is drukpuntmassage volgens de chinese geneeswijze. Ik heb gemerkt dat het lichaamswerk, door de kennis van o.a. de vijf elementenleer, en de meridiaanleer enorm verfijnd wordt. Wat ik met stemwerk intuïtief en door ervaring leerde voelen, kan ik nu staven aan de kennis van duizenden jaren ervaring van de chinese geneeswijze. Toegevoegde waarde voor mij is het fysieke contact hierin. Dit alleen al kan mensen helpen weer vertrouwen te krijgen in hun eigen lichaam, maar ook in het contact met de ander.

Verder ben ik via de coherentie-therapeuten in contact gekomen met ascension tools. Met name door het werk van Dianne Bosch ben ik hierdoor erg onder de indruk geraakt. Inmiddels behandel ik de mensen die komen voor biofotonen therapie ook met ascension tools. Dit geeft verbluffende resultaten.

In een aantal gevallen werk ik met 'de helende reis' van Brandon Bays. Via suggestie maken we een reis in het lichaam, naar plaatsen waar heling nodig is. Bij die specifieke plek in het lichaam past een herinnering, met emoties die niet voldoende zijn geuit en verwerkt. Het is prachtig werk en heel bijzonder om te ervaren hoe de mens bewust wordt tijdens zo'n ogenschijnlijk eenvoudige reis. Brandon Bays heeft uit eigen ervaring dat herinneringen zich vast kunnen zetten in het lichaam, waardoor de energie vervolgens niet meer optimaal stroomt. Dit geeft fysieke klachten, die uiteindelijk kunnen uitgroeien tot een chronische ziekte.

Het werken met de mens en het menselijk lichaam blijft oneindig inspirerend. Wat ik steeds meer besef is hoe meer ik leer, hoe meer er is dat ik niet weet. Het leven is tekort. Maar voorlopig blijf ik nieuwsgierig en leergierig...

Hierbij nodig ik u uit om mee te groeien!  

 Lieve groet, Sandra Stigter

   
Ga terug  
   

:: Powered by Designbase Webcentre :: Inloggen Intranet ::