Naam therapeut: Ben Mikx

Specialisme: Coherentie-therapie, Biontoloog, Mental- & Gezondheidscoach

   

Adres:

Hermelijnweide 3 3437 TV
3437 TV Nieuwegein
06 26 32 66 37
biontologie@gmail.com

   

Profiel:

De achtergrond van Ben Mikx is de studie Andragologie aan de Universiteit van Utrecht. In deze studie wordt stil gestaan bij de veranderingsprocessen die de volwassen mens in zijn leven doormaakt, zowel geestelijk als sociaal.
Sinds 2003 in contact gekomen met de Biophotonen Therapie. Toen lag er de vraag om de opleiding tot Biophotonen Therapeut gestalte te geven. In 2004 heeft dit geleid tot de opbouw van een programma en het opmaken van het Handboek. In de jaren er na is er steeds meer vorm gegeven aan kwalitatieve verbetering van de therapeuten die ook wel Biontologen genoemd worden, door middel van opleiden en coachen. Naast het opleiden in Nederland zijn er door Ben ook cursussen gegeven in Japan en Noorwegen. 

Vanaf 2008 gestart met de Master studie Complementaire Intergratieve Gezondheidswetenschappen aan de Interuniversity Graz-Seggau te Oostenrijk. Afgestudeerd in december 2010 met onderzoeken over Biophotonen in relatie tot kwaliteitsverbetering van de gezondheid van mensen en effecten van Biophotonen op het kiemen van zaden. Deze studie is erkend door de Europese Unie, onder het Leonardo da Vinci programma.
Parallel aan de studie is er door Ben veel behandeld. Ook is er gedurende een half jaar intensief samengewerkt met een kankerkliniek in Keulen.
Ben is deelnemer aan vele overleggen en colleges over gezondheid in samenwerking met collega therapeuten. Door het lidmaatschap van de Duitse organisatie DGEIM (Deutsche Gesellschaft fur Energetische und Informationsmedizin) wordt door deelname aan de vele seminars de sterk ontwikkelende wereld op wetenschappelijk gebied van de energetische kant van de mens duidelijker. Dit biedt ook meer toepassingsmogelijkheden voor de Biontoloog.

Doorgaans komt Ben bij de clienten thuis voor de behandelingen die 1,5 tot 2 uur per consult duren. Aan huis behandelen heeft een aantal voordelen. De client hoeft niet te reizen en de therapeut krijgt een goed beeld van de leefomstandigheden die invloed kunnen hebben op de gezondheid.
 

   
Ga terug  
   

:: Powered by Designbase Webcentre :: Inloggen Intranet ::